Jump to content

Modelbench issues and bugs

Report minor or fatal glitches or issues with Modelbench here.


Here you can post bugs/glitches or other issues you have found while using Modelbench.

Be sure that your report contains the following to make our lives easier:

  • The full error text/crash message
    As a screenshot or pasted directly into the topic.
    To upload an image, follow this guide: How to post an image
  • Step by step instructions on how to recreate the bug
    In the form of a list, GIF or video.
  • Your model file
    This will help tremendously with tracking down the issue. If your file is private, send it to a developer (like @Nimi) in a forum message or via email.
    To upload a file, follow this guide: How to post a Mine-imator project

125 topics in this forum

    • 1 reply
    • 167 views
    • 7 replies
    • 516 views
    • 0 replies
    • 580 views
    • 1 reply
    • 873 views
    • 2 replies
    • 490 views
    • 0 replies
    • 407 views
    • 4 replies
    • 696 views
  1. no exact UV

    • 4 replies
    • 633 views
    • 1 reply
    • 646 views
    • 2 replies
    • 790 views
    • 4 replies
    • 790 views
    • 0 replies
    • 526 views
    • 1 reply
    • 757 views
    • 0 replies
    • 433 views
    • 3 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 569 views
    • 1 reply
    • 766 views
  2. Cannot open model

    • 18 replies
    • 1.8k views
    • 15 replies
    • 1.8k views
    • 4 replies
    • 951 views
    • 0 replies
    • 408 views
  3. Texture Errors

    • 5 replies
    • 660 views
    • 1 reply
    • 595 views
  4. mine-imatorr error

    • 0 replies
    • 403 views
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Create New...