Jump to content

Recommended Posts

I literally have no idea what hapened.

it went like this i opened modelbench,then opened a model.

it was blank nothing there,i thought:

-lemme check the textures!

when i opened the textures tab it instantaneously crashed.

___ ############################################################################################ FATAL ERROR in action number 1 of Draw Event for object app: invalid type for -= lhs={ { 1,1,1 }, } (type=2), rhs=1 (type=0) ############################################################################################ -------------------------------------------------------------------------------------------- called from - gml_Script_percent (line 4) called from - gml_Script_draw_meter (line 133) called from - gml_Script_draw_group_textures (line 83) called from - gml_Script_draw_group (line 25) called from - gml_Script_draw_panel_groups (line 94) called from - gml_Script_panel_draw_resources (line 59) called from - gml_Script_panel_draw (line 150) called from - gml_Script_draw_panels (line 11) called from - gml_Script_draw_window (line 115) called from - gml_Object_app_Draw_64 (line 28)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, YourNormalPersonDavi said:

Creepy model , also can you give the model file.

its a private model.

its a problem with MB not the model itself.

also "Creepy model"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...