Jump to content
Sign in to follow this  
Fray

Map crashed

TopicLocker3000

This topic was automatically locked after 6 months of inactivity. If you are the topic owner, please contact a moderator to have it unlocked.

Message added by TopicLocker3000

Recommended Posts

So apperently I cant load this one map and its annoying me so much because its the only one that doesnt lag for me

Spoiler


___________________________________________
############################################################################################
FATAL ERROR in
action number 1
of Draw Event
for object app:

REAL argument is unset
############################################################################################
--------------------------------------------------------------------------------------------
called from - gml_Script_render_world_model_part (line 66)
called from - gml_Script_render_world_tl (line 129)
called from - gml_Script_render_world (line 36)
called from - gml_Script_render_low (line 26)
called from - gml_Script_view_update_surface (line 27)
called from - gml_Script_view_update (line 9)
called from - gml_Script_view_draw (line 296)
called from - gml_Script_view_area_draw (line 9)
called from - gml_Script_panel_area_draw (line 51)
called from - gml_Script_window_draw (line 20)
called from - gml_Script_app_event_draw (line 7)
called from - gml_Object_app_Draw_0 (line 0)
 

Any idea how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

I have the same issue. It turns out it when ever you try to load up schematics or worlds with "Bamboo" it tends to crash. 

 

Edited by wartillthend

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...