• Announcements

    • david

      READ: Mine-imator forum rules   07/14/15

      Read 'em!
    • Nimi

      Modelbench Beta   03/26/18

      A public beta of Modelbench is now available, try it out! https://www.mineimatorforums.com/index.php?/topic/70230-modelbench-beta-042/  
    • david

      Mine-imator 1.1.4 available!   04/12/18

      Your characters are now more flexible than ever with the new bend options in 1.1.4! Download here: https://www.mineimatorforums.com/index.php?/topic/46014-mine-imator-114/  
清音巡礼

AlphaPixels in Skin displays wrong

Recommended Posts

2 hours ago, Colonel Muffin said:

That is a good question. Try moving the render depth of the hat layer up. If that doesn't work, I don't know what to tell you. That is a good question though.

Though that doesn't work,I'm still grateful to you.I'm a Chinese and I'm not good at English,sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, 清音巡礼 said:

Though that doesn't work,I'm still grateful to you.I'm a Chinese and I'm not good at English,sorry.

Your English is fine, don't worry. Sorry it didn't work and I hope you find the answer you're looking for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.